• 606 595 995

Open Grillkota 14

  • 0
Cena: 147 798 Kč s DPH

Open Grillkota 14

Finská GRILL KOTA je pojmenování dřevostavby s centrálním ohništem, kterou už lidé používali před tisíci, aby přežili nehostinné klimatické podmínky drsného severu. Současné grilovací KOTY slouží k především k relaxaci , byť konceptuální řešení zůstává stejné: sdílený oheň, společné teplo a přátelé.. KOTA je univerzální místo pro setkávání, které můžete mít na svém pozemku i Vy. Grilovací KOTA nepodléhá stavebním povolením a k její stavbě nepotřebujete ani elektrické rozvody. Realizace Finské KOTY trvá jen dva dny a jejím prostřednictvím můžete řešit i nedostatek místa v domě. KOTA je univerzální místo pro setkání a současně funkční šperk ve Vaší zahradě.

Grilovací Open Kota 17 – základní vybavení

  • Půdorys  – osmihran 14,9m2
  • Počet osob – 10-16 osob
  • Hmotnost – 1600kg
  • Materiál konstrukce – Stěny ze Skandinávského smrku o tloušťce 45mm, rovný nebo zaoblený profil
  • Střešní materiál – Skandinávský smrk o tloušťce 18mm, střešní krytina šindel v mnoha barevných provedení
  • 3 lavice po obvodu stěn z polární borovice
  • Centrální gril včetně nastavitelného digestoře a dřevěných stolků
  • za příplatek až 3 okna v zadní dřevěné stěně
  • Kota je dodávána jako stavebnice s manuálem, nebo na klíč s montáží a dopravou, kterou Vám naceníme individuálně
Otevřená grilovací Finská kota exteriér

Otevřená grilovací Finská kota exteriér

Otevřená grilovací Finská kota exteriér

Otevřená grilovací Finská kota exteriér

Otevřená grilovací Finská kota exteriér

Otevřená grilovací Finská kota exteriér

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail

Otevřená grilovací Finská kota detail


Mám zájem o více informací

Vaše jméno (vyžadováno)

Předmět

Telefon

Vaše zpráva

Okomentujte tento příspěvek